Priznanje Turističke zajednice dodijeljeno i Ekološkom centru „Vrata Zrinske gore“

9 pro, 2022

Turistička zajednica grada Petrinje ponovno je pokrenula akciju „Volim Petrinju za ljepšu Hrvatsku“ nakon dvije godine stanke, kako zbog pandemije COVID-a, tako i zbog potresa. U sklopu akcije tročlana turistička patrola obišla je i ocijenila turističke objekte, turističku ponudu ili zanimljivost te djelatnike u turizmu. Sveukupno je 8. prosinca 2022. godine dodijeljeno 27 priznanja, 13 zahvalnica te šest posebnih priznanja.

U kategoriji turistički objekti, priznanje je dodijeljeno i Ekološkom centru Vrata Zrinske Gore za obogaćivanje turističke ponude destinacije Petrinja. Priznanje je od Magdalene Komes, gradonačelnice Petrinje preuzeo Slaven Kadečka, direktor tvrtke Poslovne zone Petrinja d.o.o. koja je upravitelj Ekološkog centra.

 

U kategoriji turistička ponuda ili zanimljivost priznanje je dodijeljeno i Zelenoj kući za doprinos ponudi turističkih suvenira destinacije Petrinja. Priznanje je od Kristine Suppe, direktorice Turističke zajednice grada Petrinje preuzela Lidija Trninić, djelatnica Zelene kuće.

Dva su to priznanja na koja je ponosna tvrtka Poslovne zone Petrinja d.o.o. te svakako zahvalna na prepoznavanju u navedenim kategorijama.

Skip to content